Spring til indhold
Hjem » Skyggebørn

Skyggebørn

  • af

Hos Loppebørn Deluxe har vi 3 reoler med donationer til Skyggebørn. Overskuddet går til sorggrupper, ture og arrangementer for børn, der har mistet et nært familiemedlem. Skyggebørn er et frirum og en trøst til børn i sorg.

Du kan læse mere på deres hjemmeside her.

Fra deres hjemmeside:

Skyggebørn er sorggrupper for børn og unge, som har mistet én der står dem nær –fx mor eller far. Sorggrupperne er også for børn, der har kronisk eller livstruende sygdom tæt inde på livet. Der er ingen udløbsdato på ubearbejdet sorg – tankerne kan være de samme, uanset hvor lang tid der går. Derfor er alle sorgramte børn og unge velkomne.

Vi driver gratis sorggrupper i Aalborg, Aarhus, Esbjerg og København. I sorggrupperne taler vi om følelser, oplevelser og hverdag. Vi griner og vi græder sammen med børnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *