Spring til indhold
Hjem » Kvindemode Odder

Kvindemode Odder

Kvindemode Odder, din genvej til lækkert modetøj. Kendte mærker, gratis parkering ved butikken, hyggelig butik samt mulighed for at købe kaffe, vand, smoothie etc.

Køb og sælg brugt kvindetøj hos Loppebørn Deluxe i Odder.

Som noget nyt har vi åbnet en afdeling for kvindemode i butikken med hele 10 reoler fyldt med genbrugsguld til kvinder i størrelse xs-xl.

Vi har et stort udvalg af mærker fx Ganni, Cos, Zara, Selected Femme, Neo Noir, Boli, H&M, Vila, Envi, Vero Moda, Object m.fl.

På to af vores reoler kan du finde tøj fra den tidligere vintage butik i Aarhus “Soul Shine”. Se deres instagramprofil her.

Er du interesseret i at sælge dit tøj i butikken?

  • For dig der er helt ny kunde er der to muligheder:

20 % i kommission og et engangsbeløb på 10 kr. pr. ting, du vil sælge. Tøjet hænger 1 måned fra aftalens start.

50 % i kommission. Du afleverer en pose med tøj i pæn stand, vi prissætter og hænger det ud. Tøjet hænger 1 måned fra aftalens start.

  • For dig, der i forvejen har drop off på børnetøj:

50 % i kommission. Du afleverer en pose med tøj i pæn stand, vi prissætter og hænger det ud. Tøjet hænger 1 måned fra aftalens start.

  • For dig der i forvejen har en børnetøjsstand:

16 % i kommission og et engangsbeløb på 10 kr. pr. ting, du har til salg. Aftalen gælder i den periode, du har en stand i butikken.

OBS: Der er venteliste, så kontakt os på mail info@loppeboern-deluxe.dk eller skriv til os på vores instagramprofil lbdeluxe.kvindemode

Kvindemode Odder

Hvad betyder ordet mode?

Ordet mode er oprindeligt fransk og kommer af det latinske ord “modus”, der betyder “måde”. Udtrykket “mode” betyder bogstaveligt, at en genstand eller en adfærd er den måde, der er mest anerkendt af så stor en gruppe som muligt. Hvis man ikke følger denne “måde”, følger ens adfærd eller udseende ikke “moden”.

Hvad er forskellen på mode og trend?

Hvor en trend ofte betegner et særligt visuelt æstetisk udtryk, ofte af kortere varighed, er mode karakteriseret ved at være båret af en modeindustri og være forbundet med sæsoner og kollektioner.

Hvad er Slow Fashion?

Kort fortalt er Slow fashion noget, der er opstået som en reaktion mod fast fashion. Slow fashion har fokus på kvalitetstøj med en lang levetid. Fast fashion derimod er synonym med en stor og hurtig produktion af tøj, hvor der leveres mange nye styles om året, møntet på at folk skal skifte deres tøj ud ofte.

Hvad betyder vintage tøj?

Vintagetøj er en generisk term, der bruges om tøj, der stammer fra en tidligere periode. Ordet bruges også i forbindelse med butikker, der sælger denne type tøj, en såkaldt vintagebutik. Generelt betegnes vintagetøj som beklædningsgenstande, som stammer fra et sted mellem 1920’erne og begyndelsen af 1980’erne.

Er modeverdenen bæredygtig?

Modebranchen er fortsat en af verdens mest forurenende brancher. Faktisk står den i dag for fire procent af den globale CO2-udledning, hvilket svarer til den årlige udledning for Frankrig, Storbritannien og Tyskland tilsammen.

Derfor giver det mening at genbruge tøj. Genbrugstøj til kvinder kan være både trendy, Slow Fashion og vintage.
Kvindemode er en af de mest foranderlige moder derfor er en også en af de mest forurenende moder der findes.

Man behøver ikke være fanatiker men hvis man gør lidt hvor det er muligt gør det også en forskel.

At genbruge kvindetøj giver mening på alle måder.
At gøre Fast Fashion, som er yderst belastende for klimaet, til Slow Fashion, Vintage og Trend, er Genbrugstanken i sin bedste form.

Se billeder fra butikken KLIK HER

Følg også gerne med på Instagram: @loppeboern_deluxe_odder

E-mail: info@loppebørn-deluxe.dk

Se video på YouTube KLIK HER

Forside KLIK HER
Faciliteter KLIK HER
Gavekort KLIK HER

Bymunkskov – 100 % håndlavet oneline art
Bibs Sutter – 100 % naturgummi
Chokoladegaver – Håndlavet kvalitet
Phaunie – Den der elsker naturen
Smallstuff – Køb lagersalgsvarer til min. 50% hos os
Madebyyarogvi