Spring til indhold
Hjem » Bibs Sutter Odder

Bibs Sutter Odder

Tilbud på Bibs Sutter Odder netop nu. 15 % rabat på udvalgte sutter fra Bibs. Kig ind i butikken og gør et godt køb.

Du kan købe et bredt udvalg af Bibs Sutter hos Loppebørn Deluxe i Odder. Vi forhandler de populære modeller Colour og Supreme.
Supreme fås i str. 1 og 2.
Colour fås i str. 1,2 og 3.
Prisen for en 2-pak er 80 kr. uanset model og størrelse.
Derudover forhandler vi Bibs stofbleer 2-pak i karry gul til 99 kr.

Bibs Sutter Odder

Bibs er et dansk mærke, som i over 40 år har produceret babyprodukter med et klassisk, skandinavisk udtryk, som også er enormt funktionelle.

Alle Bibs produkter bliver designet og produceret i EU, og gør livet lidt tryggere og nemmere for babyer og forældre i hele verden. Bibs produkter er enormt sikre og af den bedste kvalitet.

Sutterne fra Bibs kommer i et væld af farver, former og modeller, så der er med sikkerhed en sut der passer helt perfekt til dit unikke barn.

Stort udvalg af Bibs sutter

Her hos Loppebørn-Deluxe.dk finder du et stort udvalg af sutter fra Bibs i farver fra hele farvepaletten. Så er det let at matche sutten med tøj, humør og udtryk. 

Bibs har naturligvis fået sin faste plads i vores varesortiment.

Vi tror på, at du nok skal finde en Bibs sut, som din baby eller dine børn helt sikkert vil komme til at elske.

Mere om Bibs Denmark

Bibs blev stiftet i 1980 erne, og har siden da udviklet sig enormt meget som brand. Sutterne designes og produceres i Hillerød. Bibs er et firma med høje standarder hvad angår kvalitet og kreativitet. Alle produkter til babyer indeholder ingen former for skadelige ingrediesner, såsom BPA, PVC og phthalater. Bibs sutter er fremstillet i silikone og natur latex/gummi. Alle vore sutter er naturligvis nye og originalt indpakket.

Bibs har mange forskellige kollektioner af sutter – Bibs Colour kollektionen, som Loppebørn-Deluxe lagerfører, er klassiske runde sutter i et tidløst design, som fås i mange farver og størrelse. Disse har været på markedet i mere end 40 år. 

Bibs Couture kollektionen har en kirsebærformet sut, som mange små børn elsker. Bibs Supreme kollektionen har et moderne og smukt design, og sikre optimal luftstrøm så barnets hud omkring munden forbliver tør.

Bibs sutter i str. 1, str. 2 og str. 3 

Loppebørn-Deluxe.dk har Bibs sutter til både drenge og piger i str. 1, str. 2 og str. 3.

Hvor længe sutten kan bruges, varierer fra model til model. Nogle kan bruges mens barnet er 6-18 måneder, hvor andre kan bruges, mens barnet er mellem 6-36 måneder. 

Bibs producerer sutter i mange forskellige farver, hvor vi som regel har Bibs sutter på lager i følgende farver; lavendel, vanilje, armygrøn, lyseblå, blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange, rosa, rød, rust, babypink, pink, fersken, egetræsfarve, jern, beige, sort, turkis og mocha.

Størrelserne på Bibs sutterne fordeler sig således, hvis du skal have en Bibs sutter størrelsesguide:

Str. 1: 0-6 måneder

Str. 2: 6-18 måneder

Str. 3: 18+ måneder

Bibs sutter Odder til nyfødte

Hvis du skal have Bibs sutter til en nyfødt, så skal du ud i en Bibs sut str. 1. Med en Bibs sut i str. 1 får du en sut, der egner sig til nyfødte og op til seks måneder.

Smarte Bibs sutter af naturgummi

Bibs sutter er lavet i 100% naturgummi og skjoldet er lavet af polypropylen. At Bibs sutter er lavet af naturgummi, betyder at sutten ikke indeholder spor af kemi. 

Der er hverken BPA, PVC, phtalater eller andre skadelige stoffer i sutterne. Det er altså et rent materiale, som du har med at gøre.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at børn godt kan udvikle allergi over for naturgummi lige som med så mange andre materialer. 

Hvis naturgummi derfor ikke er sagen, er det muligt at købe sutter lavet af silokone, som er et syntetisk, men også mere hårdt og mindre elastisk materiale.

Ergonomiske Bibs sutter Odder

Bibs sutter er designet og produceret i Danmark. Både selve sutten og suttens skjold er ergonomisk udformet, så det er tilpasset det lille barns mund. Bibs sutter er lavet af naturgummi, og det har et rundt suttehoved, som efterligner moderens brystvorte. 

Derfor anbefaler mange jordemødre og sundhedsplejersker denne slags sut, til børn der bliver ammet. Den runde form styrker desuden muskulaturen i babyens mund.

Bibs sutter i et behageligt design

Selve skjoldet på Bibs sutten buer udad og væk fra barnets mund, så huden omkring munden bliver generet så lidt som muligt.

Der er desuden praktiske lufthuller i sutteskjoldet, som sørger for, at der kommer luft ind til babyens sarte hud, samtidig med at der ikke opstår at vakuum, mens sutten bruges. Bibs sutten giver en god hygiejne, og det føles behageligt for babyen at have sutten i munden.

Rigtig mange børn elsker at bruge sut, når de skal sove, er kede af det eller på en anden måde skal beroliges. Bibs sutterne er et rigtig godt valg, når du skal vælge en sut til din lille pige eller lille dreng, da Bibs sutterne har været en af danskernes mest foretrukne mærker, når det kommer til sutter.

Vedligeholdelse af Bibs sutter

Der vil altid være forholdsregler, når man har at gøre med ting, som skal ind i jeres barns mund. En vigtig tommelfingerregel er, at I som forældre ikke skal tage sutten ind i jeres egen mund for derefter at putte den i barnets mund.

Årsagen til dette er, at der er en risiko for, at I smitter hinanden med eksempelvis forkølelse eller svamp.

Tabes Bibs sutten på gulvet, anbefales det også på det kraftigste, at Bibs sutten bliver vasket i rent vand – ligeledes skal I sørge for at kontrollere, at Bibs sutten ikke er revnet, da der med stor sandsynlighed vil danne sig bakterier i revnen og i det rum hvor revnen går ind til. Kontakt Bibs Sutter Odder hvis du er i tvivl.

Hvis sutten af naturgummi er revnet er der også mulighed for, at sutten går i stykker i barnets mund, hvorved der er risiko for, at babyen sluger små stykker gummi.

Bibs sutter Odder på tilbud

Spar fragten og handl lokalt, når du køber dine Bibs sutter hos Loppebørn-Deluxe. Husk altid gratis parkeringspladser ved butikken. Bibs Sutter Odder er din lokale baby- og børnebutik.
Faciliteter KLIK HER
Gavekort KLIK HER

Loppebørn-DeLuxe samarbejder med:

Bymunkskov – 100 % håndlavet oneline art
Bibs Sutter – 100 % naturgummi
Chokoladegaver – Håndlavet kvalitet
Phaunie – Den der elsker naturen
Smallstuff – Køb lagersalgsvarer til min. 50% hos os
Madebyyarogvi